A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр
Тячівської міської ради Закарпатської області"

Добрі справи робляться спільною працею!

Дата: 15.04.2022 11:07
Кількість переглядів: 55

Дитинство – це чудова пора надій і сподівань на майбутнє та здійснення мрій.

На жаль, не всі сподівання та мрії зможуть здійснитися у дітей, які вимушено покинули свої домівки через війну. З різних куточків України вони знайшли прихисток на Закарпатті.

За сприянням та погодженням голови Закарпатської ОВА Віктора Микити,

Громадська  Спілка «Асоціація Європейського Розвитку Карпатського Регіону»,

в особі Інни Носа, Лариси Проданець, Василя Проданця, з метою оздоровлення організували поїздку 20 дітей до Чехії. Поїздка тривала з 08.04-13.04.2022 р. і надала можливість діткам відволіктися від важких теперішніх подій в країні, хоч на декілька днів повернутися до позитивних моментів життя.  

Дітей розмістили в санаторії « Святий Петро»,  який розташований в гарному туристичному містечку Шпіндрув Млин, де про затишок і теплу атмосферу подбав директор Роман Віх.

Велика подяка тим, хто долучився до цієї справи! 

Щира подяка чеським партнерам, які допомагають в оздоровленні наших дітей, а саме: організації « Добрий Скутек», місто Новий Біджов, кав’ярні «Артишок», дитячому театру «Драк», організації «Неконкретно».

Для здійснення  поїздки приклали зусилля небайдужі люди: Анюта Повханич-Граб, Світлана Якімеліна, Ганна Цуперяк, Інна Яночко, Tereza Nyklí?ková, Jana Rejlová, Яна Штепанкова, Roman Klíma.

Найкращою подякою та найвищою нагородою для всіх, хто долучився до цієї благородної справи є приємні відгуки діток, які діляться своїми враження з батьками та знов і знов переживають позитивні емоції, якими вони збагатилися відвідавши різні розважальні заклади та відпочинкові зони у Чеській Республіці.   

Добрі справи робляться спільною працею!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора